Nieuw in Leeuwarden

Vanaf januari 2019 start StadOogst ook in Leeuwarden! Zzp’ers en ondernemers die met hun bedrijf gevestigd zijn in de gemeente Leeuwarden en op zoek zijn naar nieuwe omzet, meer of andere klanten of behoefte hebben aan advies en ondersteuning bij het ondernemen kunnen met ons contact opnemen via info@stadoogst.nl of het contactformulier op deze website.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bepalen we samen of het traject van StadOogst aansluit bij je wensen en situatie. Zo ja, dan zul je gedurende een inspirerende periode van meerdere maanden ontzettend veel leren en nieuwe mensen leren kennen. Vernieuwende inzichten opdoen, nieuwe kansen zien en andere wegen inslaan. Je krijgt een persoonlijke adviseur en volgt een serie van acht trainingen. Alles afgestemd op jouw behoefte en vraag. Met als doel de groei van jouw bedrijf naar een stevige levensvatbare basis en het inzetten van de juiste ondernemersvaardigheden om dat te bereiken.

Wat hebben we nodig?

Als eerste jouw onvoorwaardelijke wens en 100% inzet om van je bedrijf een succes te willen maken. Dat doe je door duidelijke afspraken te maken en actief en aanwezig te zijn tijdens de trainingen. En natuurlijk door open te staan voor vernieuwende ideeën en tegelijkertijd ook andere ondernemers te willen helpen met jouw advies. Want groeien naar een succesvol bedrijf doe je niet alleen. Je werkt aan je bedrijf, maar doet dat samen met andere ondernemers. De inspiratie en energie die daarbij ontstaat zorgen voor de focus op jouw groei en het halen van resultaat.

StadOogst iets voor jou?

Wil je meer weten over StadOogst en kennismaken met ons? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij kijken dan of je in aanmerking komt om deel te nemen aan dit traject. Maar we kunnen slechts 30 ondernemers plaatsen, dus vol is ook echt vol!