meer pit in mijn bedrijf groningen

JV

Ben je een hardwerkende zelfstandige die niet/niet genoeg vooruit komt dan zou je jezelf een groot plezier kunnen doen door deel te nemen aan het groeitraject van Stadoogst. Je kunt er alleen maar beter van worden. Niets minder. Echt waar.

Waarom?

Klaar en Henriëtte vinden het belangrijk dat zzp’ers goed voor zichzelf zorgen. Zo komen we beter vooruit.

Voordat ik deelnam aan het StadOogst traject was ik enigszins sceptisch…waarom zouden zij mij helpen? Wat beweegt hen? Als zelfstandige ben ik er op ingesteld om alles zelf te doen… en anders wel door te klooien met sommige zaken die niet helemaal lukken.

En dat is nu dus die blinde vlek (cliché maar óók waar).

Na enig aandringen vanuit mijn omgeving heb ik Klaar en Henriëttes hulp aangepakt en heb ik hen, en de groep leren kennen. Deze dames die StadOogst hebben opgericht zijn even gedreven als de deelnamegroep en ik heb veel van mijn vorming herkend in hen.

Tijdens deze bijeenkomsten gebeurde er iets onverwachts. Er kwamen grote aanvragen binnen en die werden opdrachten voor mijn bedrijf.

Toeval? ….. misschien… misschien ook niet.

Wat wil ik nou eigenlijk zeggen?

Ben jij een hardwerkende zelfstandige die niet/niet genoeg vooruit komt dan zou je jezelf een groot plezier kunnen doen door deel te nemen.

Je kunt er alleen maar beter van worden. Niets minder. Echt waar.

 

J (ik heb ervoor gekozen niet met mijn naam en foto zichtbaar te zijn, maar wilde wel graag mijn aanbeveling met jou delen).