Over ons

Wij zijn Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra. Samen hebben we al zeer veel ondernemers naar een succesvolle start en groei gebracht. Bij ons staat talent centraal. Want met jouw talent kun je altijd het verschil maken in de markt. Onze ondersteuning is helemaal afgestemd om dat te doen: jou als ondernemer (weer) in je kracht te zetten.

Na de successen van StadOogst in de stad Groningen, zijn we ook gestart in Leeuwarden. Samen met ons netwerk in deze prachtige stad kunnen we nu ook in Leeuwarden ondernemers gericht ondersteunen met onze unieke en integrale aanpak bestaande uit trainingen, persoonlijke coaching en het creëren van een sterk lokaal netwerk .

APK voor ondernemers

Wij weten hoe lastig het is om als ondernemer om hulp te vragen. Maar als je omzet structureel onvoldoende is voor een gezonde bedrijfsvoering, is het verstandig niet langer te wachten met inschakelen van hulp en advies. Net zoals een auto van tijd tot tijd een APK krijgt, is dat soms ook nodig voor je business. Het kan een enorme opluchting zijn als er een andere ondernemer met een frisse blik naar jouw bedrijf kijkt. En mogelijkheden ziet die jijzelf niet meer kan zien omdat je er te dicht op zit. Samen met jou zorgen we ervoor dat je zaak weer op de rit wordt gezet.