anoniemeondernemers-groningen

Ondernemers over StadOogst

Het getuigt van grote kracht als je als ondernemer beseft dat met anderen aan je bedrijfsgroei werken sneller gaat dan alleen. We hebben allemaal wel eens last van de bekende oogkleppen. Wat dit groeitraject voor de eerdere deelnemers heeft betekent, kunnen zij daarom het beste zelf vertellen.

De bevindingen van enkelen van hen tref je hier aan. Wil jij ook weer pit in jouw zaak en samen met ons gaan voor groei? Wacht niet langer en neem contact op met ons.

yogacentrum-leeuwarden

Mirjam van der Veen

Voor de overname van een yogacentrum had ik geld geleend. Ik moest echt meer omzet maken, maar hoe? Al vrij snel na de start van het traject bij StadOogst kreeg ik door dat ik mezelf eerst echt als ondernemer moest zien. Alleen dat besef al maakte dat de zaak beter ging draaien. Ik ben nu veel professioneler bezig met mijn bedrijf en realiseer groei!

Lees meer
meer pit in mijn bedrijf groningen

JV

Ben je een hardwerkende zelfstandige die niet/niet genoeg vooruit komt dan zou je jezelf een groot plezier kunnen doen door deel te nemen aan het groeitraject van Stadoogst. Je kunt er alleen maar beter van worden. Niets minder. Echt waar. Waarom? Klaar en Henriëtte vinden het belangrijk dat zzp’ers goed voor zichzelf zorgen. Zo komen we beter vooruit. Voordat ik deelnam aan het StadOogst traject was ik enigszins sceptisch…waarom zouden zij mij helpen? Wat beweegt hen? Als zelfstandige ben ik er op…

Lees meer
Ton-ensing-thesinge

Ton

Dank Henriëtte en Klaar, voor al jullie inspirerende, wijze en respectvolle ondernemerslessen.  Die hebben mijn ogen geopend en mijn blik weer op dat waar het werkelijk over gaat: mezelf te blijven en al werkend en bloggend nieuwe klanten krijgen die bij mij passen!   Na jaren van succesvol ondernemen kwam het bedrijf van Ton een een té rustig vaarwater terecht, waardoor de omzet echt te laag werd. Via via kwam Ton bij StadOogst terecht, en nu draait zijn bedrijf weer…

Lees meer

Stéphanie de Geus

Samenwerken met Klaar heeft niet alleen gezorgd voor een boost in mijn bedrijf, maar ook in mezelf. Waar ik het eerst allemaal niet zo goed wist en wat ik nou echt wilde, zie ik nu heel veel kansen voor mijn bedrijf. Klaar heeft echt een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en als je niet hard aan de slag wil, dan moet je niet bij haar zijn. Dankzij Klaar heb ik echt stappen gezet en heb ik veel meer helderheid in…

Lees meer

Petra Elzinga

Dit jaar kreeg ik de mogelijkheid om aan Stadoogst van Onderneem ’t deel te nemen. Wat is dat goed uitgepakt! Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen, ik weet wie ik wil en kan helpen met mijn bedrijf. Een groot verschil met toen ik begon met het project. Dank jullie wel!

Lees meer

Susan Kars

Ik ben jullie zeer dankbaar voor mijn deelname aan StadOogst en voor jullie coaching. Ik ben nog niet waar ik uiteindelijk zijn wil, maar mede dankzij jullie wel op de goede weg en ik heb er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. De dames van StadOogst konden zich goed inleven in mijn situatie, ze dachten mee en zagen mogelijkheden. Ik kreeg praktische en bruikbare tips en goed uitvoerbare en leerzame opdrachten, waardoor mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje terug…

Lees meer

Corry Conen

Klaar en Henriette hebben allebei een enorme drive en missie als het gaat om het helpen van ondernemers. Ze doen dat met zichtbaar plezier, oprechte interesse en betrokkenheid en met veel energie. Bieden hebben een schat aan kennis en ervaring, weten de juiste vragen te stellen en kunnen je situatie snel doorgronden. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ze eerlijk en direct zijn, je weet waar je aan toe bent. Een mooie combi van scherpte en serieus aan…

Lees meer