Groeitraject

Wat is StadOogst?

StadOogst is de naam van een groeitraject, speciaal voor zzp’ers en kleinbedrijf in Groningen en Leeuwarden die onvoldoende winst maken om een goed inkomen te hebben. Ben je kostwinner en is je bruto winst (je omzet minus bedrijfskosten) € 20.000 of lager, dan kun je in principe meedoen tegen een geringe bijdrage, of zelfs gratis. Je bedrijf moet dan wel gevestigd zijn in de gemeenten Groningen of Leeuwarden.

Hoe dat kan? Speciaal in deze steden ondersteunen de gemeenten en Aegon dit project financieel.

Het doel is de ondernemers die meedoen binnen één jaar weer naar groei te brengen. Dat lukt in 80% van alle deelnemers. De omzetgroei varieert dan van 5% tot soms wel 500%! Of je in aanmerking komt voor deelname, wordt bepaald na een persoonlijke intake.

info@stadoogst.nl of het contactformulier op deze website.

Hoe werkt het?

Nadat we via de mail of telefonisch hebben kennisgemaakt volgt een intake met een adviseur van Onderneem ’t. Tijdens deze intake bepalen we samen of het traject van StadOogst aansluit bij je wensen en past bij jouw situatie. Zo ja, dan zul je gedurende een inspirerende periode van een half jaar ontzettend veel leren en nieuwe mensen leren kennen. Vernieuwende inzichten opdoen, nieuwe kansen zien en andere wegen inslaan. Je krijgt een persoonlijke ondernemersadviseur en volgt een serie van acht trainingen. Alles afgestemd op jouw behoefte en vraag. Met als doel de groei van jouw bedrijf naar een stevige levensvatbare basis en het inzetten van de juiste ondernemersvaardigheden om dat te bereiken.

Wat hebben we nodig?

Als eerste jouw onvoorwaardelijke wens en 100% inzet om van je bedrijf een succes te willen maken. Dat doe je door samen met ons vooraf duidelijke afspraken te maken en actief en aanwezig te zijn tijdens de trainingen. En natuurlijk door open te staan voor vernieuwende ideeën en tegelijkertijd ook andere ondernemers te willen helpen met jouw advies. Want groeien naar een succesvol bedrijf doe je niet alleen. Je werkt aan je bedrijf, maar doet dat samen met andere ondernemers. De inspiratie en energie die daarbij ontstaan zorgen voor de focus op jouw groei en het halen van resultaat.

StadOogst iets voor jou?

Wil je meer weten over StadOogst en kennismaken met ons? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij kijken dan of je in aanmerking komt om deel te nemen aan dit traject. Maar we kunnen maar een beperkt aantal ondernemers plaatsen, dus vol is ook echt vol!