Contact

Meer omzet, meer winst

StadOogst is een initiatief van het bureau Onderneem ‘t. StadOogst is een groeitraject van zes maanden. Daarin begeleiden we ondernemers met het leggen van een stevige basis onder hun bedrijf. Het traject biedt maatwerk met als doel dat het bedrijf meer omzet en winst gaat behalen. De eerste resultaten worden meestal al zichtbaar binnen één jaar. Eerdere deelnemers lieten groeicijfers zien die varieerden van 5 tot 500%. We kijken samen met de ondernemer wat er moet gebeuren en haalbaar is.

Het traject

Het traject is een combinatie van acht trainingen waarbij nieuwe inzichten over ondernemen en ondernemersvaardigheden worden opgedaan. Het gaat over het creëren van een unieke positie in de markt, opbouwen van een goede merkidentiteit, (online) marketing, onderhandelen en natuurlijk inzicht krijgen in financiën en hoe je stuurt op je doelen. Daarnaast is er persoonlijke coaching door adviseurs die zelf ervaren ondernemers zijn. Tijdens het traject bouw je een netwerk op. Als het nodig is, werken we samen met andere ondernemers of organisaties met kennis van zaken op uiteenlopende gebieden, ook op het gebied van regelingen of schulden.

Wil jij weer groeien? Neem contact op!

Wil je meer weten over het groeitraject van StadOogst en wat het voor jouw toekomstige business kan betekenen, dan kun je hier je gegevens achterlaten of telefonisch contact opnemen op: 050-7115285    Naam

    E-mail (verplicht)

    Bericht