meer pit in mijn bedrijf groningen

StadOogst Netwerk

Neem je deel aan StadOogst of heb je het traject afgerond? Dan ben je inmiddels vast al een flink eind op de goede weg. Je ondernemersvaardigheden zijn opgefrist en je bent klaar om je verworven kennis en inzichten toe te passen in je dagelijkse praktijk.

Maar… ondernemen is een continu proces van nieuwe vragen en uitdagingen. Kun je daar wat collegiale steun bij gebruiken? Sluit je dan aan bij het StadOogst Netwerk!

Het StadOogst Netwerk is opgericht als een logisch vervolg op het gelijknamige groeitraject voor zzp’ers. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor (oud-) StadOogsters én voor zelfstandigen die niet aan deze training hebben meegedaan. Het netwerk is een broed- en werkplaats om onze kennis, ervaringen en inzichten met elkaar delen. Je vindt hier collega-zzp’ers die graag met je meedenken. Samen vinden we misschien wel oplossingen voor vraagstukken waar je zelf nooit opgekomen zou zijn.

Wat doen we?

Intervisie
Coaches en goeroes genoeg die hun universele succesformules willen verkopen. Maar waar kun je terecht voor antwoorden op jouw specifieke ondernemersvragen? Op onze intervisiebijeenkomsten bespreken we de praktijk van ons eigen ondernemerschap. We streven daarbij naar concrete, haalbare oplossingen.

Workshops en lezingen
De inzet van sociale media, netwerken, acquisitie doen, het beheer van je administratie of de psychologie van ‘de klant’ … Het StadOogst Netwerk organiseert workshops en lezingen op allerlei gebieden. Heb je zelf expertise waar andere zzp’ers van kunnen profiteren? Dan nodigen we je van harte uit die te delen.

Inspiratie en krachtenbundeling
Het StadOogst Netwerk is bedoeld om elkaar te inspireren en vooruit te helpen in het ondernemerschap. De sfeer is gelijkwaardig, eerlijk, open, respectvol en vertrouwelijk. Door onze kennis, onze krachten en ons netwerk met elkaar te delen, kunnen we als individuele ondernemers groeien.

Kortom…

Wil jij blijvend een steun in de rug ervaren? Wil je in contact komen en blijven met gelijkgestemde zzp’ers en je kennis en ervaringen met hen uitwisselen? Meld je dan nu aan bij het StadOogst Netwerk. Je bent van harte welkom!

Kosten

Voor de workshops betaal je een bijdrage van 10 euro, voor de intervisiebijeenkomsten is dat 5 euro.

Contact

Aanmelden voor het StadOogst Netwerk kan via: netwerk@stadoogst.nl. Meer informatie over eerdere bijeenkomsten vind je in de besloten StadOogst-groep op het portal van Ikonderneemhet.nl. Je moet je daarvoor eerst aanmelden.