Susan Kars

Ik ben jullie zeer dankbaar voor mijn deelname aan StadOogst en voor jullie coaching. Ik ben nog niet waar ik uiteindelijk zijn wil, maar mede dankzij jullie wel op de goede weg en ik heb er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.
De dames van StadOogst konden zich goed inleven in mijn situatie, ze dachten mee en zagen mogelijkheden. Ik kreeg praktische en bruikbare tips en goed uitvoerbare en leerzame opdrachten, waardoor mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje terug kwam.
Het zijn ook verbinders, ze hebben me in contact gebracht met verschillende mensen uit hun netwerk, waardoor een mooie samenwerking ontstaan is.
De groepstrainingen zijn ook zeer leerzaam, met humor en leuke verhalen/anekdotes uit de praktijk, zowel over zaken die goed gegaan zijn als zaken die beter gekund hadden.
De opdrachten tijdens de trainingen waren voor mij ook zeer leerzaam, mede doordat ik meekreeg hoe de andere deelnemers het aanpakken, maar ook door de feedback die ik van de anderen kreeg. Door de gehele aanpak ben ik anders tegen zaken aan gaan kijken, kwam het plezier terug en zag ik kansen.