Eerste StadOogst-slinger uitgereikt bij Startbijeenkomst!

Informeren en ervaringen delen over StadOogst. Hoe kun je dat nou beter doen dan tijdens een startbijeenkomst! En dat deze bijeenkomst plaatsvond, terwijl het project al op volle toeren draaide, deed daar niets aan af. ‘Kniesoor die daar op let,’ aldus de aanwezige wethouder Joost van Keulen. ‘Goede wijn moet immers ook rijpen.’ En zo is het maar net!

Met deze bijeenkomst werd tevens nog een extra slinger aan het project gegeven. De gedachte was om mensen te informeren over wat StadOogst nou precies doet en om ervaringen te delen. Ervaringen van ons, maar ook van deelnemers en andere betrokkenen. Joost van Keulen was bereid gevonden om de opening van de bijeenkomst te verzorgen. In zijn frisse praatje kreeg hij met enkele mooie uitspraken tevens de lachers op zijn hand. Daarmee was meteen ook de toon van de bijeenkomst duidelijk gezet. Tevens kreeg de wethouder de eerste StadOogst-slinger uitgereikt. Deze slingers, in de vorm van een zilveren speldje, krijgen alle ambassadeurs van het project opgespeld als symbool van betrokkenheid.

Andere slingers waren er voor grafisch ontwerper Peter J. Jansen (ontwerper van het fraaie logo en de flyers van StadOogst) en accountant Cor Bultema. Laatstgenoemde had tijdens de bijeenkomst nog een mooi en indrukwekkend verhaal over een deelnemer van StadOogst, voor er over werd gegaan richting pubquiz en de borrel.

Met de pubquiz waren bijpassende boeken te winnen. Een schitterend initiatief werd vervolgens direct opgestart, toen de winnaars onderling gegevens uitwisselden om de boeken te laten rouleren. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en voor de warme en enthousiaste reacties over StadOogst! Op onze Facebookpagina is een selectie van de gemaakte foto’s tijdens deze middag te bekijken.