grip op je financien als ondernemer in groningen

Ik wil grip op mijn financiën

Als zzp’er ben jij naast de grip op je financiën, verantwoordelijk voor je héle bedrijfsvoering. Je hebt dus vele petten op. Veel zzp’ers hebben weinig affiniteit met de financiële kant van hun zaak en laten dat over aan hun boekhouder. Maar bij de financiën komt echt veel meer kijken dan alleen een jaarrekening laten opmaken. Het geeft inzicht hoe je ervoor staat. Vanuit dit inzicht kun je jouw doelen pas gaan realiseren.

Voldoende omzet en winst zijn nodig om van te kunnen leven én om te kunnen investeren in je bedrijf. Maar als je zaak al langere tijd stroef loopt, of je hebt enkele tegenvallers gehad, dan kom je al snel in het gevecht terecht met de rekeningen. Je onderneemt alleen nog maar om te kunnen voldoen aan je financiële verplichtingen. Zo kan de situatie ontstaan dat je gaandeweg de controle verliest over je financiën.

Wij helpen jou tijdens het groeitraject je grip op je financiële situatie terug te krijgen zodat je weer kunt ondernemen vanuit je passie. Maak een afspraak met ons en we scheppen gezamenlijk orde en duidelijkheid in jouw financiële wereld.